,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

laboral   Internacional   drets nacionals   Catalunya   repressió   Estat espanyol   Habitatge   anticapitalisme   política   Feminisme   Economia   Ecologia   França  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

[Documental] Open Walls 2015. Art urbà i espai públic

6 de maig de 2016

escolanova21. Una oportunitat d'innovació radical arreu

5 de maig de 2016

Esther Vivas

“Les eleccions del 26J són una oportunitat per consolidar una tendència a favor del canvi”

5 de maig de 2016

“Sota l’etiqueta de ‘consum col.laboratiu’ Uber amaga un negoci multinacional”

5 de maig de 2016

Web de RevoltaGlobal


 • La república catalana implica obrir un procés constituent no subordinat

  22 de septiembre de 2015

  En Clave Tuerka | La Tuerka

  Al programa la Tuerka, a càrrec de Juan Carlos Monedero, abordem el debat català i analitzem les perspectives de cara a les eleccions d’aquest 27S. En la taula: Esther Vivas (periodista), Vicenç Navarro (catedràtic de ciències polítiques), Orencio Osuna (Nova Tribuna), Xavier Domènech (historiador) i Albano Dante (Catalunya Sí que és Pot).


 • 27S – Tot esta per fer i tot és possible

  22 de septiembre de 2015

  Per Jesús Gellida

  Darrers dies de la campanya electoral d’uns comicis que marcaran el futur polític i social de Catalunya. Unes eleccions (1) que han fet trencar pactes de govern, mutar llistes, crear noves coalicions entre partits o entre aquests i la “societat civil” i on la campanya esta marcada per la demagògia, el populisme i una crispació en augment entre candidats i al carrer, que gens ajuda per poder mantenir un debat serè i constructiu. Uns dies en que la polarització del debat (...)


 • Més enllà del 27S: Manifest per la ruptura

  20 de septiembre de 2015

  Manifest de suport a les candidatures que es comprometin amb la ruptura i demanar-los que treballin plegades per evitar un govern de continuïtat.

  Demanem que, a partir del 28S, totes les forces que aposten per una ruptura democràtica i per la justícia social prioritzin el trencament amb l’actual règim i treballin colze a colze per aconseguir aquests objectius comuns.


 • Davant de les eleccions gregues

  15 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Aquest proper 20 de Setembre torna a haver-hi eleccions a Grècia, només vuit mesos després de la victòria de Syriza i dos de la històrica victòria del OXI (NO) en el referèndum sobre l’austeritat que va convocar el propi govern de Tsipras. En aquests nous comicis ens juguem molt tots aquells que seguim pensant que és possible construir una altra Europa allunyada del Austeritarisme i les retallades, on puguem fer realitat el "Austerexit". Podem dir que a Grècia se segueix escrivint la (...)


 • 27S – Quina Catalunya volem?

  14 de septiembre de 2015

  Per Jesús Gellida


 • 27S: avancem cap a la ruptura

  14 de septiembre de 2015

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista sobre el 27S

  Des del punt de vista dels interessos de les classes populars, el repte de les properes eleccions al Parlament de Catalunya era aprofitar l’estela de les eleccions municipals del 24 de Maig i els èxits de Barcelona en Comú i altres candidatures ciutadanes per intentar bastir una alternativa majoritària i de ruptura en el conjunt de Catalunya amb l’objectiu d’obrir un procés constituent al nostre país. En part per evitar-ho, CDC va aconseguir imposar finalment el seu (...)


 • Un 11S per a mantenir el pols contra l’Estat... i no per a recolzar Junts pel Sí

  14 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  La mobilització d’aquest 11 de setembre serà decisiva per a copsar el pols del moviment independentista i seguir mantenint el desafiament democràtic a l’Estat espanyol. La decisió de fer coincidir la convocatòria d’eleccions i la campanya electoral amb la diada i, al mateix temps, d’incloure en la convocatòria de la Diada una referència al 27S és, tanmateix, un error que facilita la instrumentalització política de la diada per part de Junts pel Sí.
  Una vegada més, (...)


 • Som Energia recull en dues hores 800.000 euros per a una central hidroelèctrica

  5 de septiembre de 2015

  La Directa. Els socis de la cooperativa d’energia verda estableixen una nova fita en l’aposta per les renovables tot i el context normatiu hostil


 • Tot buscant l’impuls perdut

  4 de septiembre de 2015

  Josep M. Antentas a Público A pocs mesos de les eleccions generals, a toar de les catalanes del proper 27S, les tribulacions estratègiques persegueixen Podem i les forces del canvi polític i social.


 • Solidaritat amb Via Democràtica contra la repressió al Marroc

  3 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  El 4 de setembre tindran lloc les eleccions municipals i regionals al Marroc. Lluny de ser un camp de batalla democràtica entre diferents opcions polítiques, aquestes eleccions redissenyen els equilibris interns de la classe política adherida al poder, però no ofereixen cap autonomia d’acció respecte als centres de presa de decisions reals. A tot estirar, permeten als elegits beneficiar-se de grans oportunitats d’enriquiment a través la corrupció institucionalitzada.
  Després de (...)


 • Concentració 4S, Catalunya acollidora #CATacull

  3 de septiembre de 2015

  Stop Mare Mortum convoca una concentració per a demanar la creació d’una xarxa real de municipis acollidors de persones refugiades a Catalunya


 • La proposta de Colau de crear una xarxa de ciutats-refugi contagia diversos municipis

  1ro de septiembre de 2015

  Siscu Baiges a Catalunya Plural. Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i València se sumen a la proposta de xarxa de ciutats per acollir persones refugiades plantejada per Ada Colau | Les entitats socials es reuneixen aquest dimarts amb l’ajuntament i calculen que Barcelona podria acollir uns 400 refugiats


 • Dolors Sabater a El Matí de Catalunya Ràdio

  31 de agosto de 2015

  Dolors Sabater a El Matí de Catalunya Ràdio explica algunes de les actuacions del seu equip de govern.


 • Organizar-nos per canviar les coses: què hem d’aprendre del feminisme i de la PAH

  31 de agosto de 2015

  Glòria Marín, extret d’Anticapitalistes PV. El moviment feminista i La PAH tenen elements de funcionament que poden ser molt útils en altres moviments. S’incorpora a l’activitat política a subjectes exclosos de la política.


 • Els micromasclismes, tan perjudicials com l’assetjament laboral

  30 de agosto de 2015

  Teguayco Pinto a Eldiario.es Els micromasclismes, tan perjudicials com l’assetjament laboral
  Un estudi sobre 70.000 subjectes conclou que les formes menys intenses però més freqüents de sexisme danyen tant les dones com d’altres formes de maltractament a la feina | El masclisme implícit produeix els mateixos resultats que la sobrecàrrega de treball o les condicions laborals deficients | Les pràctiques més comunes són l’ús continuat de llenguatge masclista, ignorar o devaluar les dones en reunions o la justificació de l’absència de dones en llocs directius.


 • A Europa li sagnen les fronteres

  30 de agosto de 2015

  Comunicat d’Anticapitalistes

  La crisi migratòria que fa mesos té lloc a les fronteres meridionals i orientals europees se’ns presenta oficialment com un fenomen climatològic de causes atzaroses en el qual la Unió Europea es limitaria a ser un actor passiu desbordat davant d’un dels majors moviments de refugiats de les darreres dècades. En plena crisi humanitària, les autoritats comunitàries i els estats membre es passen una patata calenta que contrasta obscenament amb la celeritat amb queè es dissenyen i (...)


 • L’hospital públic de Sabadell deriva pacients al grup privat IDCsalud mentre manté llits tancats

  27 de agosto de 2015

  Caralp Mariné a Catalunya Plural. 91 llits de l’Hospital no estan operatius durant l’estiu i des de fa uns dies els pacients d’urgències que han de ser hospitalitzats són derivats a centres del grup privat IDCsalud per "falta de recursos" | Abans de ser nomenada el desembre del 2014, la directora executiva de l’hospital va ocupar càrrecs directius en els dos centres d’IDCsalud a on deriven els pacients


 • Els tres primers passos de Barcelona en Comú per plantar cara al turisme

  27 de agosto de 2015

  Jordi Rabassa a Catalunya Plural Les tres mesures preses sobre turisme a Barcelona tenen l’objectiu final de garantir la inclusió dels pisos destinats actualment a ús turístic de manera irregular al parc d’habitatges públics


 • ’A tu què et sembla?’, el documental del cas Ester Quintana

  26 de agosto de 2015

  Catalunya Plural S’estrenarà amb el suport de la Fundació Periodisme Plural el dijous 3 de setembre a les 20h als Cinemes Girona de Barcelona


 • El procés sobiranista i les eleccions a Catalunya #UniAnticapi6

  25 de agosto de 2015

  Vídeo del taller impartit per Albano Dante a la VI Universitat Anticapitalista celebrada a La Granja (Segovia)


... | 80 | 100 | 120 | 140 | 160 | 180 | 200 | 220 | 240 |...