,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

repressió   Ecologia   anticapitalisme   França   Habitatge   Internacional   laboral   Estat espanyol   política   Catalunya   Economia   drets nacionals   Feminisme  
VEURE TOTS ELS BLOGS

Jesús Gellida

Llum sobre les ombres del TTIP

1 de desembre de 2015

Esther Vivas

“La CUP és coherent amb el seu ‘no’ a Mas”

30 de novembre de 2015

“El desllorigador del procés que tant reivindica Artur Mas no el té la CUP sinó ell mateix”

28 de novembre de 2015

#ineditviable

Animación turística para hoteles: entretenimiento necesario

1 de desembre de 2015

Quatre anys de iaioflautes: memòria, acompanyament i acció directa

30 de novembre de 2015

Web de RevoltaGlobal


 • Davant dels atemptats del 13N a Paris

  Declaració d’Anticapitalistes

  17 de noviembre de 2015

  Solament hi ha una resposta: més democràcia, més drets, més comunitat.


 • Davant la declaració d’inici del procés d’independència

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  29 de octubre de 2015

  La declaració presentada per Junts pel Sí i la CUP suposa un desafiament democràtic inaudit al marc institucional nascut el 1978, avançant en el camí cap a una República catalana.


 • Fira d’economia solidària de Catalunya

  6 de octubre de 2015

  El 23, 24 i 25 d’octubre es celebra la IV edició de la Fira d’economia solidària de Catalunya. "La sostenibilitat de la vida. Una mirada a l’economia, la societat i el medi ambient des d’una perspectiva feminista"


 • Assalt a la Moncloa o carretera cap a l’infern?

  6 de octubre de 2015

  Per Josep Maria Antentas a Público

  Amb el compte enrere per a les eleccions generals ja en marxa, i després de la ressaca de la recent cita amb les urnes a Catalunya, arriba el moment de la veritat per a totes les forces del canvi i la ruptura.


 • Després del 27S: cal seguir construint un bloc per la ruptura

  1ro de octubre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Cal seguir construint una alternativa política de ruptura que aspiri a tenir un pes decisiu en la política catalana i convertir-se en el puntal d’una nova majoria política.


 • Euromarxes 2015

  30 de septiembre de 2015

  De Plataforma Catalana Marxa a Brusel.les 2015

  Per la unió de la ciutadania europea. Contra l’Europa del capital i per una Europa de les persones, democràtica, social, ambiental y solidària!


 • 27S: un terratrèmol que no es quedarà aquí

  30 de septiembre de 2015

  Josep Maria Antentas a Público

  De les urnes surt un full de ruta que mostra que el que està per venir serà igual o més profund que el que ha esdevingut.


 • 27S: guanyadors i perdedors

  28 de septiembre de 2015

  Sandra Ezquerra a Catalunya Plural (eldiario.es)

  Entre els guanyadors s’hi troba el dret a decidir, i entre els perdedors, la defensa dels drets socials de la majoria de ciutadans i la regeneració de la política institucional


 • Catalunya, l’hora de la veritat

  28 de septiembre de 2015

  Esther Vivas a Público

  Moltes preguntes s’obren en el tauler polític: quin serà la reacció del govern de Mariano Rajoy? Quin escenari tindrem després de les properes eleccions generals? Quin impacte social tindran els 25 diputats de Ciutadans? La CUP facilitarà, ja sigui per activa o per passiva, la investidura de Mas? A continuació, algunes notes ràpides del resultat electoral.


 • 27S – La República Catalana comença a caminar

  28 de septiembre de 2015

  Del bloc de Jesús Gellida

  Una participació històrica de més del 77%, una atenció internacional – mediàtica i política – sense precedents per uns comicis suposadament autonòmics i uns resultats que atorguen una majoria amplia d’escons favorables a la independència de Catalunya són el desenllaç d’unes eleccions que han fet trontollar el mapa polític català i s’augura que també l’estatal.


 • La república catalana implica obrir un procés constituent no subordinat

  22 de septiembre de 2015

  En Clave Tuerka | La Tuerka

  Al programa la Tuerka, a càrrec de Juan Carlos Monedero, abordem el debat català i analitzem les perspectives de cara a les eleccions d’aquest 27S. En la taula: Esther Vivas (periodista), Vicenç Navarro (catedràtic de ciències polítiques), Orencio Osuna (Nova Tribuna), Xavier Domènech (historiador) i Albano Dante (Catalunya Sí que és Pot).


 • 27S – Tot esta per fer i tot és possible

  22 de septiembre de 2015

  Per Jesús Gellida

  Darrers dies de la campanya electoral d’uns comicis que marcaran el futur polític i social de Catalunya. Unes eleccions (1) que han fet trencar pactes de govern, mutar llistes, crear noves coalicions entre partits o entre aquests i la “societat civil” i on la campanya esta marcada per la demagògia, el populisme i una crispació en augment entre candidats i al carrer, que gens ajuda per poder mantenir un debat serè i constructiu. Uns dies en que la polarització del debat (...)


 • Més enllà del 27S: Manifest per la ruptura

  20 de septiembre de 2015

  Manifest de suport a les candidatures que es comprometin amb la ruptura i demanar-los que treballin plegades per evitar un govern de continuïtat.

  Demanem que, a partir del 28S, totes les forces que aposten per una ruptura democràtica i per la justícia social prioritzin el trencament amb l’actual règim i treballin colze a colze per aconseguir aquests objectius comuns.


 • Davant de les eleccions gregues

  15 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Aquest proper 20 de Setembre torna a haver-hi eleccions a Grècia, només vuit mesos després de la victòria de Syriza i dos de la històrica victòria del OXI (NO) en el referèndum sobre l’austeritat que va convocar el propi govern de Tsipras. En aquests nous comicis ens juguem molt tots aquells que seguim pensant que és possible construir una altra Europa allunyada del Austeritarisme i les retallades, on puguem fer realitat el "Austerexit". Podem dir que a Grècia se segueix escrivint la (...)


 • 27S – Quina Catalunya volem?

  14 de septiembre de 2015

  Per Jesús Gellida


 • 27S: avancem cap a la ruptura

  14 de septiembre de 2015

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista sobre el 27S

  Des del punt de vista dels interessos de les classes populars, el repte de les properes eleccions al Parlament de Catalunya era aprofitar l’estela de les eleccions municipals del 24 de Maig i els èxits de Barcelona en Comú i altres candidatures ciutadanes per intentar bastir una alternativa majoritària i de ruptura en el conjunt de Catalunya amb l’objectiu d’obrir un procés constituent al nostre país. En part per evitar-ho, CDC va aconseguir imposar finalment el seu (...)


 • Un 11S per a mantenir el pols contra l’Estat... i no per a recolzar Junts pel Sí

  14 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  La mobilització d’aquest 11 de setembre serà decisiva per a copsar el pols del moviment independentista i seguir mantenint el desafiament democràtic a l’Estat espanyol. La decisió de fer coincidir la convocatòria d’eleccions i la campanya electoral amb la diada i, al mateix temps, d’incloure en la convocatòria de la Diada una referència al 27S és, tanmateix, un error que facilita la instrumentalització política de la diada per part de Junts pel Sí.
  Una vegada més, (...)


 • Som Energia recull en dues hores 800.000 euros per a una central hidroelèctrica

  5 de septiembre de 2015

  La Directa. Els socis de la cooperativa d’energia verda estableixen una nova fita en l’aposta per les renovables tot i el context normatiu hostil


 • Tot buscant l’impuls perdut

  4 de septiembre de 2015

  Josep M. Antentas a Público A pocs mesos de les eleccions generals, a toar de les catalanes del proper 27S, les tribulacions estratègiques persegueixen Podem i les forces del canvi polític i social.


 • Solidaritat amb Via Democràtica contra la repressió al Marroc

  3 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  El 4 de setembre tindran lloc les eleccions municipals i regionals al Marroc. Lluny de ser un camp de batalla democràtica entre diferents opcions polítiques, aquestes eleccions redissenyen els equilibris interns de la classe política adherida al poder, però no ofereixen cap autonomia d’acció respecte als centres de presa de decisions reals. A tot estirar, permeten als elegits beneficiar-se de grans oportunitats d’enriquiment a través la corrupció institucionalitzada.
  Després de (...)


 • Concentració 4S, Catalunya acollidora #CATacull

  3 de septiembre de 2015

  Stop Mare Mortum convoca una concentració per a demanar la creació d’una xarxa real de municipis acollidors de persones refugiades a Catalunya


 • La proposta de Colau de crear una xarxa de ciutats-refugi contagia diversos municipis

  1ro de septiembre de 2015

  Siscu Baiges a Catalunya Plural. Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i València se sumen a la proposta de xarxa de ciutats per acollir persones refugiades plantejada per Ada Colau | Les entitats socials es reuneixen aquest dimarts amb l’ajuntament i calculen que Barcelona podria acollir uns 400 refugiats


0 | 20 | 40 | 60 | 80 | 100 | 120 | 140 | 160 |...