,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Habitatge   Feminisme   anticapitalisme   Estat espanyol   Internacional   repressió   política   Economia   laboral   França   internacionalisme   Catalunya   Ecologia   drets nacionals  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

La cuestión está en saber quien manda aquí

30 de març de 2017

La rúbrica explicada per l'alumnat

29 de març de 2017

Esther Vivas

Es fa prou per protgeir els llogaters del ‘mobbing’?

28 de març de 2017

L’anunci de noves inversions a Catalunya, a debat

28 de març de 2017

Web de RevoltaGlobal


 • Veneçuela: deu anys de revolució bolivariana i davant l’esmena constitucional

  12 de febrer de 2009

  Declaració de l’assemblea bolivariana de Catalunya

  Reclamem el dret a decidir lliure i democràticament, per part del poble veneçolà, el model democràtic i de societat del qual es vulguin dotar, sense cap tipus d’’interferències.


 • La regulació del treball domèstic a l’Estat Espanyol: la bona fe i la flexibilitat com a garants d’explotació

  12 de febrer de 2009

  Sandra Ezquerra. Històricament, el treball domèstic a l’Estat Espanyol ha romàs fora de les normatives laborals i ha estat sota la jurisdicció del dret civil, amb conseqüències extremadament negatives per a moltes dones, incloent-hi un alt percentatge de dones immigrades.


 • Més de cent mil signatures contra els transgènics

  11 de febrer de 2009

  La plataforma Som lo que sembrem us fa saber que l’Institut d’Estadística de Catalunya ha validat les signatures recollides durant la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una Catalunya lliure de transgènics (105.896) i que el nombre de signatures validades ha estat el més alt de totes les ILP promogudes fins ara a Catalunya.


 • La vaga general del 29 de gener a França

  11 de febrer de 2009

  Sylviane Dahan. La crisi del sistema capitalista provoca estralls socials a tot Europa. A França, la recessió s’accentua de dia en dia, el degoteig d’acomiadaments és constant, les baixades de salaris es multipliquen... I, per la seva banda, el govern de Sarkozy continua amb la seva política liberal. Veure fotografies>>


 • Comunistes contra Stalin

  10 de febrer de 2009

  Crònica de la presentació del llibre de Pierre Broué a l’Ateneu Rebel

  Marc Casanovas. Des del primer moment de la xerrada va quedar clar que fer justícia a la memòria dels milers de revolucionaris que en la seva lluita per el comunisme van ser perseguits i assassinats per la reacció criminal i burocràtica del stalinisme és fer un exercici de reparació històrica ineludible.


 • Declaració de l’Assemblea de Dones del Fòrum Social Mundial 2009

  10 de febrer de 2009

  L’any en què el FSM es troba amb la població Pan- Amazònica, nosaltres dones de diferents parts del món, reunides a Belem, reafirmem la contribució de les dones indígenes i de tots els pobles del boscatge, com a subjecte polític que enriqueixen el feminisme a partir de la diversitat cultural de les nostres societats i enforteixen la lluita feminista contra el sistema patriarcal capitalista globalitzat.


 • Acaba el Congrés del NPA

  9 de febrer de 2009

  Congrés del Nou Partit Anticapitalista (NPA) a França

  Josep Maria Antentas. Ahir dia 8 va acabar el Congrés fundacional del NPA. La nova formació és ja una realitat. Culmina així un llarg procés de més d’un any i mig, durant el qual el projecte va anar recollint suports fins a convertir-se en la variable determinant dintre del panorama de l’esquerra anticapitalista francesa.


 • Els reptes de l’esquerra avui davant la crisi

  9 de febrer de 2009

  Crònica de la xerrada de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a Mataró

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Sota el títol "Davant la crisi, quina esquerra volem?", Revolta Global-Esquerra Anticapitalista va organitzar aquest 5 de febrer una xerrada a Mataró per tal d’analitzar les consqüències de l’actual crisi sistèmica del capitalisme i quines alternatives es plantegen des de l’esquerra política i social combativa. Veure fotografies de l’acte>>


 • Congreso del NPA: crónica del segundo día

  8 de febrero de 2009

  Congreso del Nuevo Partido Anticapitalista (NPA) en Francia

  Josep Maria Antentas, Judith Carreras y Rubén Quirante. El nuevo proyecto va tomando forma y se prepara para pasar la prueba de la práctica y mostrarse como un instrumento eficaz en la lucha contra el capitalismo global y en defensa de las y los explotados y oprimidos.


 • Internacionalismo práctico en el primer día del Congreso del NPA

  8 de febrero de 2009

  Congreso del Nuevo Partido Anticapitalista (NPA) en Francia

  Josep Maria Antentas. La primera jornada del congreso del NPA ha servido para mostrar el fuerte carácter internacionalista de la nueva formación y el impacto, e interés, que su constitución suscita en la izquierda internacional.


 • Arranca el Congreso del NPA

  7 de febrero de 2009

  Congreso del Nuevo Partido Anticapitalista (NPA) en Francia

  Josep Maria Antentas. Este viernes día 6 ha empezado ya el congreso de fundación del Nuevo Partido Anticapitalista, que tendrá lugar durante todo el fin de semana. Culmina así un proceso iniciado a mediados de 2007 por iniciativa de la LCR y que ha sacudido con fuerza el panorama de la izquierda francesa.


 • Barça-Maccabi: el front de la propaganda

  7 de febrer de 2009

  Lluís Rabell. Dissortadament, una guerra - i l’Estat d’israel n’està lliurant una, bàrbara i desigual, contra el poble palestí - té molts més fronts que l’estricte camp de batalla: el de l’opinió pública és un dels més importants, i a voltes esdevé decisiu... Veure vídeos de la protesta>>


 • Se va la LCR, llega el NPA

  6 de febrero de 2009

  Congreso del Nuevo Partido Anticapitalista (NPA) en Francia

  Josep Maria Antentas. Ayer 5 de febrero tuvo lugar el XVIII Congreso de la Ligue Communiste Revolutionnaire (LCR). No fue un congreso cualquiera. En él se acordó la disolución de la organización, como paso previo a la fundación del Nuevo Partido Anticapitalista (NPA), que empieza hoy viernes día 6.


 • Trobada de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista amb els diputats veneçolans Earle Hererra i Roy Daza

  6 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El passat 2 de febrer una delegació de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista es va entrevistar amb els diputats veneçolans Earle Herrera y Roy Daza, membres del Partit Socialista Unificat de Venezuela i que es troben de gira per Catalunya. Veure fotografies de la reunió>>


 • Concentració de protesta davant del partit de bàsquet Barça-Maccabi Tel Aviv

  5 de febrer de 2009

  Campanya Suport Gaza. El poble palestí actualment viu sota condicions d’apartheid, com ha reconegut l’ex president d’EUA; Jimmy Carter. Durant el règim d’apartheid a Sud-àfrica, el boicot esportiu, amb protestes com aquesta davant de partits, van contribuir a desprestigiar el sistema racista. És una forma no violenta, però potencialment molt efectiva, per contribuir a portar la justícia a Palestina.


 • Carta d’agraïment als i les signants del manifest "Canviar el món de base"

  5 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El nostre objectiu era presentar el Manifest amb 200 firmes de persones significatives dels moviments socials, dels sindicats, la universitat, el periodisme, etc, i n’hem rebut més de 1200. Volem donar-vos les gràcies per la vostra firma i col.laboració i informar-vos dels pròxims passos que tenim previst donar.


 • Manifest fundacional dels Comitès de Suport a la candidatura Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a les europees de juny

  4 de febrer de 2009

  Una candidatura anticapitalista a les eleccions europees. Per què no?

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Impulsem la creació de comitès de suport locals i/o sectorials en el conjunt de Catalunya i de l’Estat espanyol que tinguin com objectiu dinamitzar la recerca de les 15.000 signatures necessàries, difondre el projecte de candidatura de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i contribuir a la reflexió sobre el programa i els eixos de campanya que acompanyin a la candidatura.


 • Del comunisme a l’anticapitalisme, el fil roig d’una continuïtat

  4 de febrer de 2009

  Sylviane Dahan/Monique Georges. A París, existeix una plaça força coneguda: la Plaça del Coronel Fabien. Descobreixo amb emoció i un real plaer qui era aquest gran personatge, un lluitador internacionalista que va venir a l’Estat espanyol per combatre amb les Brigades Internacionals... i que va morir massa jove.


 • Davant l’empresonament dels impulsors de la Plataforma Demokracia Hiru Milioi ( D3M)

  3 de febrer de 2009

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista volem rebutjar, una vegada més, la vulneració dels drets democràtics més elementals que suposa la detenció i posterior empresonament de nou dels impulsors de la Plataforma Demokrazia Hiru Milioi (D3M), mesura que agreuja el clima d’estat d’excepció política que es viu a Euskadi en ple procés electoral


 • De Varsòvia a Gaza: l’emoció i la Història

  3 de febrer de 2009

  Lluís Rabell. Aquests dies, enmig de l’emoció suscitada pel martiri que l’exèrcit israelià ha imposat a Gaza, han circulat per les xarxes alguns muntatges fotogràfics en què se situaven en paral·lel imatges de les crueltats comeses pel règim nazi contra la població jueva d’Europa durant la segona guerra mundial i les recents actuacions de Tsahal contra el poble palestí.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...