,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

drets nacionals   Catalunya   Estat espanyol   França   Ecologia   Economia   laboral   Internacional   Habitatge   política   repressió   Feminisme   anticapitalisme  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Moralisme col·laboratiu

30 d’abril de 2016

Cooperes i sobres

29 d’abril de 2016

Esther Vivas

“Quan ERC s’autodefineix com a “nova política” està sent molt indulgent amb s‎i mateixa”

28 d’abril de 2016

Web de RevoltaGlobal


 • S’intensifiquen les protestes contra el Plau Caufec, que urbanitzarà 40.000 hectàrees de Collserola

  30 de maig de 2008

  Ariadna Gálvez. Dues torres bessones de 105 metres, 600 habitatges de luxe, un centre comercial al peu de Collserola, això és el que suposarà, a grans trets, el Pla Caufec, iniciativa que fa gairebé 17 anys que desperta el rebuig d’una part dels veïns.


 • Comença una nova campanya estatal a favor de l’avortament amb l’entrega de 400 autoinculpacions a Barcelona

  29 de maig de 2008

  Unes 20 persones han fet entrega aquest dimecres, 28 de maig, al jutjat en funcions de guàrdia de Barcelona d’aproximadament 400 autoinculpacions en què dones i homes de Catalunya i les Illes Balears declaren haver interromput l’embaràs o acompanyat a avortar.


 • La gestió dels recursos hídrics i els contrasentits de la ’crisi’

  28 de maig de 2008

  Amàlia Salt. Un cop més, l’aigua ocupa les primeres planes de la premsa. Ens transmeten que el canvi climàtic juga en contra nostra i que l’única solució és el desplegament de noves obres hidràuliques de grans magnituds.


 • "Volem polítics dignes!"

  28 de maig de 2008

  S.D./Ll.R.. Vet aquí una de les consignes més sentides ahir al vespre als Jardins del Palau de Pedralbes, on se celebrava la reunió de la Taula de la Sequera sota la presidència del conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar. Veure fotografies de l’acció>>


 • La Unión Europea agita la bandera de la xenofobia y el racismo

  28 de mayo de 2008

  Teniendo en cuenta que el Consejo de la UE ha decidido aprobar la Directiva de Retorno que establece un plazo máximo de detención de los/las inmigrantes “sin papeles” de hasta 18 meses, permite que sea una autoridad administrativa, y no exclusivamente un juez, la que decida la detención de los inmigrantes en los Centros de Internamiento de Extranjeros (...)


 • 28 de maig, dia internacional per la salut de les dones

  27 de maig de 2008

  Lliurament d’autoinculpacions i roda de premsa

  La Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, en coordinació amb la Coordinadora Estatal de Organizaciones Feministas i amb el suport de la Plataforma pel Dret a l’Avortament, convoca a totes i tots, al lliurament d’autoinculpacions que farem aquest 28 de maig.


 • "La revolución en un país capitalista aún es posible"

  27 de mayo de 2008

  Entrevista a Alain Krivine de la LCR en Público

  Guillaume Fourmont. Dicen de él que es el último revolucionario, el verdadero, el que no hace concesiones. Excluido del Partido Comunista, Alain Krivine fundó las Juventudes Comunistas Revolucionarias, disueltas por el Estado en 1968 antes de mandar a su líder a la cárcel (...)


 • Prou d’especular amb la sequera!

  26 de maig de 2008

  La Plataforma metropolitana contra les transvasaments fa una crida a participar en la concentració convocada per Jóvens de l’Ebre aquest dimarts 27 de maig, a partir de les 18h, davant del Palau Reial de Pedralbes.


 • Elecciones y otra política

  26 de mayo de 2008

  Roland Denis. Comenzó la batalla electoral. Reventaron las candidaturas por todo el país (izquierda-derecha, escuálidos-chavistas, no es lo mismo por cierto) absorbiendo el tiempo político de innumerables colectivos de base y masas de apoyo (...)


 • Maig del 68: l’explosió revolucionària

  25 de maig de 2008

  Guy Van Sinoy. Fa quaranta anys… una explosió revolucionària escombrava França. Anava a deixar petjades profundes a tot Europa. D’una revolta estudiantil a la vaga general.


 • Resolución sobre cambio climático

  24 de mayo de 2008

  Comité Internacional IV Internacional. La crisis energética/climática expresa aún más si cabe la necesidad de una redefinición más profunda del proyecto socialista, en el sentido de un proyecto global de tipo ecosocialista.


 • Maig 68-maig 2008: Raimon torna a cantar a la Universitat de Madrid

  23 de maig de 2008

  Declaracions de Raimon recordant l’actuació del 18 de maig de 1968 a la Universitat de Madrid durant el franquisme. El reportatge de la 2 Noticias també recull una entrevista a Jaime Pastor durant la manifestació a favor de l’ensenyament públic del 21 de maig a Madrid. Veure vídeo>>


 • Accions durant dos dies a les obres del pla Caufec

  23 de maig de 2008

  dissabte, 24, manifestació, botifarrada i concerts

  Oriol Matadepera. El dilluns 19 de maig abans de les set del matí, quatre persones es van encadenar a dos bidons de ciment obstaculitzant les entrades i sortides d’un sector de les obres del pla Caufec-Porta BCN a Esplugues de Llobregat (...)


 • "El 68 va ser un moment de confluència de molts processos de radicalització"

  22 de maig de 2008

  Entrevista a Andreu Coll a Ràdio Contrabanda

  En aquesta entrevista Andreu Coll repassa el que va significar el maig francès del 68 i el cicle de lluites internacional. Escoltar àudio>>


 • Uribe narcotraficante nº 82

  22 de maig de 2008

  Crònica de la presentació del llibre

  Josep Cruelles. Una trentena de persones ens varem donar cita a la llibreria Espai Icaria, per la presentació del llibre de Sergio Camargo “Uribe narcotraficante nº 82”. Barcelona ha tancat la gira de Sergio per diferents punts de l’Estat espanyol. Veure fotografies de l’acte>>


 • ¿Qué queda de mayo del 98?

  21 de mayo de 2008

  Maricel Chavarria. Diez años después de las históricas protestas de Birmingham que cambiaron la agenda política sobre la deuda externa: ¿Qué queda de mayo del 98? Esther Vivas analiza el impacto de este movimiento social en su libro contra la deuda externa.


 • "O sumem esforços o seguiran esclafant-nos com fins ara"

  21 de maig de 2008

  Entrevista a Saturnino Mercader i Josep Garganté a la revista Catalunya

  A continuació reproduim l’entrevista a Saturnino Mercader i a Josep Garganté, conductors del bus i membres del Comitè de Descansos a TMB, publicada a la revista de la CGT Catalunya.


 • Maig 1968: una història sense fi

  20 de maig de 2008

  A continuació podeu veure el vídeo "Maig 1968: una història sense fi" elaborat per Chris den Hond per a www.puntodevistainternacional.org. Un reportatge que recull imatges del maig del 68 francès i de mobilitzacions recents. Veure vídeo>>


 • Arriben els campaments internacionals de joves revolucionàris/ies

  19 de maig de 2008

  Aquest any els 25ens Campaments Internacionals de Joves Revolucionaris i Revolucionàries tindràn com a escenari terres catalanes. Revolta Global actua com a amfitriona en aquesta edició tan especial que tindrà lloc a Besalú la setmana del 26 de juliol al 1 d’agost.


 • Amposta ha estat un clam contra el transvasament

  19 de maig de 2008

  S.D./Ll.R. Quanta gent érem? “Com a molt, 8.000 persones”, ens deia una guàrdia urbà d’Amposta. Segurament feia curt. Durant tot el matí d’aquest diumenge, 18 de maig, els carrers de la vila estigueren plens de comitives vingudes d’Aragó, del País Valencià, d’arreu de Catalunya i – per descomptat! – del conjunt de les comarques de l’Ebre. Veure fotografies de la manifestació>>


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...