,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Ecologia   Catalunya   Internacional   Habitatge   laboral   França   Estat espanyol   política   anticapitalisme   drets nacionals   Feminisme   repressió   Economia  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Construint ciutat Pressupost 2017 Sabadell

24 de maig de 2016

Eduard Vallory: presentació #EscolaNova21

23 de maig de 2016

Web de RevoltaGlobal


 • PHRP: desobediència civil per fer efectius els nostres drets

  19 de juny de 2008

  Blai Dalmau. Una nova i en alguns sentits inaudita forma d’okupació ha emergit a Barcelona. Es tracta de la PHRP (Promoció per un Habitatge Realment Públic) que es defineix com “el col·lectiu que més portes obre”.


 • Com ens afecta la crisi alimentària mundial?

  18 de juny de 2008

  Esther Vivas. Les conseqüències de la crisi alimentària mundial amb revoltes i protestes arreu del món també es deixen sentir a casa nostra. El passat 30 de maig, uns set mil pescadors es concentraven davant la seu del Ministeri de Medi Ambient a Madrid en protesta per la crisi que viu el sector degut a l’augment dels preus dels carburants.


 • Presentació de "El genocidi franquista a València. Les fosses silenciades del cementiri"

  18 de juny de 2008

  Document històric que demostra el genocidi silenciat fins avui de milers de persones de la zona republicana de 1939 a 1945. Aquest dijous es presenta a Barcelona, a les 19h al Museu d’Història de Catalunya, amb la participació de Pere Fortuny, Núria Cadenes i Empar Salvador.


 • Neix la Trobada Alternativa de Nou Barris!

  17 de juny de 2008

  Després d’un procés d’un any i mig de consolidació, aquest dissabte 14 de juny de 2008, va néixer la Trobada Alternativa de Nou Barris. Aquest nou espai polític, treballarà per dinamitzar i unir els moviments socials del districte i materialitzar propostes polítiques concretes.


 • Èxits i reptes de deu anys de lluita contra el deute extern

  17 de juny de 2008

  Sílvia Torralba. Al maig de 1998, 70.000 persones es van manifestar a Birmingham contra el deute extern aprofitant una trobada del G7. Deu anys després d’aquesta primera protesta internacional, parlem amb experts per fer balanç i encarar els reptes.


 • "Avui una situació com la del maig del 68 seria més explosiva"

  16 de juny de 2008

  Entrevista a Daniel Bensaïd a La Directa

  Manel Ros. Daniel Bensaïd va ser un dels protagonistes del maig del 68. Des de llavors ha militat a la Ligue Communiste Révolutionnaire, la formació més important de l’esquerra radical a França, i ha escrit diversos llibre, entre ells "Cambiar el mundo" (2002) i "Resistencias" (2006).


 • Els immigrants davant la crisi económica: quines respostes?

  15 de juny de 2008

  Crònica de l’acte organitzat per Revolta Global i Via Democràtica

  El passat dissabte 14 de juny va tenir lloc al Centre Cívic de la Barceloneta l’acte organitzat conjuntament per Revolta Global i Via Democrática (la principal organització de l’esquerra anticapitalista marroquina). veure fotos>>>


 • La protesta contra el aumento de impuestos suspende el pleno

  14 de junio de 2008

  Asamblea Popular de Sant Vicenç dels Horts. La falta de atención a las justas demandas de los vecinos y vecinas, que protestan por la subida abusiva de la tasa de recogida de residuos municipales, ha impedido la celebración del Pleno Municipal y está consiguiendo calentar los ánimos.


 • Un nou fracàs de l’Europa del Capital i la Guerra

  14 de juny de 2008

  Davant el ’No’ irlandès al Tractat de Lisboa

  Comunicat de Revolta Global El resultat del referèndum celebrat a Irlanda sobre el Tractat de Lisboa suposa una profunda derrota dels governs de la UE, disposats com estaven a cometre un nou frau al voler fer passar aquest veritable substitut de la fracassada Constitució Europea. (...)


 • “Yo también aborté : cíteme a declarar”

  13 de junio de 2008

  Joana García Grenzner. Varios juzgados siguen citando a personas que se autoinculparon en el marco de una campaña estatal por el derecho al aborto libre y gratuito. Grupos feministas denuncian situaciones de acoso policial.


 • Davant la vaga dels transportistes de mercaderies per carretera

  12 de juny de 2008

  Combinar el dret a la subsistència amb l’ús d’energies no contaminants

  Comunicat de Revolta Global. La vaga convocada per les patronals del transport de mercaderies per carretera Fenadismer i Confedetrans està suscitant un intens debat social i polític sobre els límits d’aquest dret, aguditzat pel vil assassinat d’un piquet de vaga a Granada al ser atropellat per un esquirol.


 • 65 hores setmanals… Ni parlar-ne!

  12 de juny de 2008

  Comunicat de Revolta Global. Els ministres europeus acaben d’adoptar un acord sobre el temps de treball que augura una desregulació extrema de les condicions i les jornades laborals. Aquest acord obre la porta a una jornada laboral que aniria molt més allà de la de 48 hores setmanals, la durada legal màxima vigent avui a Europa.


 • Trobada social alternativa al petroli

  11 de juny de 2008

  Per primera vegada a l’Estat espanyol, es celebra a Madrid (IFEMA) del 29 de juny al 3 de juliol el 19è Congrés Mundial del Petroli, en el que participaran caps d’Estat, representants de governs, directius de petroleres com Repsol, Exxon, Petrobrás, BP, Chevron…, a més d’altres empreses energètiques.


 • Sant Vicenç dels Horts: No al aumento de impuestos municipales por encima del IPC

  11 de junio de 2008

  Asamblea Popular de Sant Vicenç dels Horts. Los vecinos y vecinas vuelven a concentrarse ante las puertas del Ayuntamiento para reclamar la retirada del incremento abusivo en la Tasa municipal de recogida de residuos municipales. El Ayuntamiento debe atender a sus reivindicaciones.


 • FAO: més lliure comerç, més fam

  10 de juny de 2008

  Esther Vivas. Ha acabat la Cimera d’Alt Nivell sobre la Seguretat Alimentària de la FAO que s’ha celebrat aquests dies a Roma. Les conclusions de la trobada no indiquen un canvi de tendència en les polítiques que s’han vingut aplicant en els darrers anys i que han conduït a la situació de la crisi actual.


 • En defensa de l’ensenyament públic i la seva qualitat

  10 de juny de 2008

  USTEC·STEs, ASPEPC-SPS, CGT. Convoquem tot el professorat, i el conjunt de la comunitat educativa, a expressar el rebuig a l’avantprojecte de la LEC i a les conseqüències que se’n deriven i que ja estem patint en les concentracions convocades per aquest dimecres, 11 de juny, a les 14h.


 • "Els estudiants van detonar una crisi que va conduir a una situació de buit de poder"

  9 de juny de 2008

  Entrevista a Andreu Coll a la Xarxa de Televisions Locals

  La Xarxa de Televisions Locals va entrevistar a Andreu Coll, militant de Revolta Global, sobre què va ser i què va significar el maig francès de 1968. Veure entrevista>>


 • Catalunya, España y Marruecos: una relación teñida de sangre y rapiña que es necesario limpiar

  9 de junio de 2008

  Aziz y Fede. Rambla del General Prim, Plaza de Tetuán... son nombres familiares en nuestras ciudades. Son recuerdos no revisados de la voluntad imperial española, pero también de una burguesía catalana, participe del proyecto de gloria, saqueo, opresión y muerte.


 • Propaganda i patriarcat: relacions entre la publicitat i la violència contra les dones

  8 de juny de 2008

  Laura Camargo.
  Els anuncis publicitaris que consumim a diari a través dels mitjans de comunicació exalten els valors i els cànons del capitalisme, de manera que la publicitat ve a exercir una funció social i ideològica de suport als interessos econòmics imperants.


 • Las concentraciones han sido un éxito y el Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts debe rectificar

  7 de junio de 2008

  Asamblea Popular de Sant Vicenç dels Horts. La segunda concentración convocada en la plaza del Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts ha contado con un mayor seguimiento por parte de los vecinos y vecinas.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...