,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

anticapitalisme   política   drets nacionals   França   Economia   Estat espanyol   Ecologia   Feminisme   Internacional   laboral   repressió   Habitatge   Catalunya  
VEURE TOTS ELS BLOGS

Esther Vivas

10 medidas políticas para que comer en España sea más saludable y sostenible

25 de juny de 2016

A qui beneficia el “FernándezDíazGate”?

22 de juny de 2016

#ineditviable

Buscábamos a 43

25 de juny de 2016

Tanteando el terreno: un año en los municipios

25 de juny de 2016

Web de RevoltaGlobal


 • Olivier Besancenot a Vive Televisión (Veneçuela)

  5 de setembre de 2008

  Olivier Besancenot parla de la situació a l’Amèrica Llatina i de les alternatives al capitalisme que signifiquen les experiències de governs progressistes en aquesta regió. Besancenot posa de relleu les expectatives que han obert processos com el veneçolà o el bolivià. Veure vídeo>>


 • El setmanari La Directa estrena disseny

  5 de setembre de 2008

  La Directa.
  La Directa torna després del descans del mes d’agost. I ho fa amb una nova imatge. Després de més de 100 edicions, ens hem decidit a fer alguns canvis en el disseny del setmanari de cara a facilitar la seva lectura i la seva comprensió.


 • Quasi 106.000 firmes volen que Catalunya prohibeixi el cultiu de transgènics

  3 de setembre de 2008

  María Jesús Ibañez. La plataforma Som lo que Sembrem va presentar el passat 20 d’agost davant l’Institut d’Estadística de Catalunya un total de 105.896 firmes de ciutadans que reclamen que el territori català es converteixi en una zona lliure de cultius transgènics.


 • Denuncia de amenazas: “Juárez no es cuartel, fuera ejército de él”

  3 de septiembre de 2008

  Luis K’Fong desde México. El sábado 23 de agosto cientos de personas marcharon al grito de “Juárez no es cuartel, fuera ejército de él”. Entre otras organizaciones, participó el Frente Nacional Contra la Represión.


 • Marxisme i feminisme

  2 de setembre de 2008

  Les amistats perilloses (entre moviment obrer i feminisme)

  Sylviane Dahan. Les relacions entre moviment obrer i feminisme no representen pas una qüestió resolta, sinó més aviat un vincle que necessita encara ser construït. I això és vàlid també pel que fa a les relacions teòriques entre marxisme i feminisme (...)


 • Aste Nagusia 2008: 30 años de Mari Jaia, fiesta y lucha

  1ro de septiembre de 2008

  Pablo F. Cualquiera que se acerque a Bilbo en su Semana Grande habrá comprobado la vitalidad de sus fiestas. En pocos lugares hay una implicación popular tan grande: desde la dinámica de trabajo durante todo el año de las comparsas, el impresionante despliegue de txosnas, actividades a todas las horas del día, conciertos(...)


 • Albor de un nuevo partido anticapitalista

  28 de agosto de 2008

  La Universidad de verano de la LCR

  Lluís Rabell. “Hemos rebasado la primera etapa en la construcción del Nuevo partido anticapitalista”. Así se expresaba Alain Krivine al inicio de la 17ª universidad de verano de la LCR francesa, que se ha celebrado del 22 al 27 de agosto en Perpiñán. Veure vídeos>>>


 • Contra l’acomiadament de 80 treballadors/es de SIMON

  26 d’agost de 2008

  Calendari de mobilitzacions al mes de setembre

  L’empresa SIMON S.A. ha presentat un expedient de regulació d’ocupació que afecta a 80 treballadors, del total de 149 que treballen en el centre situat al carrer Sancho de Ávila de Barcelona.


 • Denunciem l’assetjament policial als campaments internacionals de joves revolucionaris/es

  3 d’agost de 2008

  Comunicat de Revolta Global. El divendres 1 d’agost a la nit van acabar exitosament els 25ens campaments internacionals de joves revolucionaris/es que aplegaren a més de 600 joves de tot Europa. Després de l’acte de clausura dels campaments, els autobusos de les delegacions dels diferents països van començar a marxar rumb a Portugal, França, Itàlia, Alemanya (...)


 • 25º Campamentos: la juventud de la nueva izquierda anticapitalista irrumpe en escena

  3 de agosto de 2008

  Pablo Fernández. El resultado es inspirador: volver a la metrópoli tras convivir con 600 personas en clave de armonía deja un síndrome que costará días sacarse de encima.


 • La revolta es cou a la Garrotxa

  2 d’agost de 2008

  Ramon Estéban / El Punt. Sis-cents joves d’arreu d’Europa participen en el XXV Campament de Joves Revolucionaris, dedicat a les estratègies contra el capitalisme global, que avui s’acaba a Sant Ferriol.


 • LGTB: per les llibertats sexuals

  1 d’agost de 2008

  4ª jornada del campament internacional de joves revolucionaris/es

  Aquest dimecres 30 de juliol ha estat el torn per a la discussió i el debat polític de les lluites LGTB revolucionàries. El Campament de Joves Revolucionaris/es compta, des de fa ja 19 anys, amb un espai LGTB propi i autònom (...) Veure vídeo del fòrum LGTB>>


 • Sense les dones no hi ha revolució

  31 de juliol de 2008

  3ª jornada del campament internacional de joves revolucionaris/es

  La jornada del dimarts 29 de juliol en els campaments internacionals de joves revolucionaris/es va ser dedicada a la lluita feminista. L’intercanvi d’experiències, anàlisi i propostes de lluita i d’elaboració col·lectiva per la construcció d’un moviment feminista revolucionari i anticapitalista va marcar la jornada. Veure vídeos de la jornada>>


 • Internacionalisme, memòria... i ska!

  30 de juliol de 2008

  2ª jornada del campament internacional de joves revolucionaris/es

  Solidaritat internacionalista amb Filipines, Iraq, Palestina i Veneçuela. Debat sobre la crisis econòmica i nit especial amb memòria històrica i concert del grup Intifada, ska català d’Osona. Veure vídeo del TN comarques de TV3>>>


 • El dirigent camperol Pep Riera visita els campaments de joves revolucionaris/es

  28 de juliol de 2008

  1ª jornada del campament internacional de joves revolucionaris/es

  La lluita en favor de la sobirania alimentaria i per a un món rural viu va ser el missatge que el dirigent camperol Pep Riera va llançar en la seva visita als campaments de joves revolucionaries/es aquest diumenge 27 de juliol.


 • Cándido i Morala: "Si d’alguna cosa ens penedim, és de no haver cremat més barricades per defensar el treball"

  28 de juliol de 2008

  1ª jornada del campament internacional de joves revolucionaris/es

  Amb paraules com aquestes s’expressaven Cándido i Morala en la seva intervenció com convidats al XXV campament internacional de joves revolucionaris/aries ahir al matí.


 • Vídeo del míting d’obertura del 25è campaments de joves revolucionaris/es

  27 de juliol de 2008

  Aquest 26 de juliol han començat els campaments de joves revolucionaris/es a Besalú (Girona). Revolta Global és la amfitriona d’aquesta 25ª edició que compta amb més de 600 joves vinguts de tota Europa. Veure vídeo del míting d’obertura>>


 • Mig miler de joves simulen un model de societat alternativa als Campaments Revolucionaris de Besalú

  27 de juliol de 2008

  Europa Press. Mig miler de joves de tot Europa han iniciat avui a Besalú (Girona) la participació en els XXVI Campaments Internacionals de Joves Revolucionaris i Revolucionàries, una trobada de discussió i activitats sobre les estratègies de lluita davant del neoliberalisme i el capitalisme global (...)


 • Por el derecho a la privacidad y al aborto libre y gratuito

  26 de julio de 2008

  A.M.. En el marco de la “Campaña por el derecho al aborto libre y gratuito”, se han estado recogiendo, durante los últimos meses, autoinculpaciones de haber abortado o de haber acompañado a alguien a abortar. Mi autoinculpación era falsa porque no me hace falta haber abortado para solidarizarme con las compañeras que si lo han hecho (...)


 • L’esquerra radical es repensa

  25 de juliol de 2008

  Pau Casanellas. Mentre arreu d’Europa guanyen terreny els governs i les idees d’una dreta sense complexos, a l’altre cantó de l’espectre polític diferents propostes de renovació intenten aportar saba nova i donar un nou impuls a l’esquerra radical.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...