,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

drets nacionals   anticapitalisme   Ecologia   Catalunya   repressió   política   Habitatge   laboral   Economia   Estat espanyol   França   Feminisme   Internacional  
VEURE TOTS ELS BLOGS

Jesús Gellida

El TTIP a debat: preguntes i respostes

23 de novembre de 2015

Esther Vivas

“Les tensions entre Junts pel Sí i la CUP mostren que el 27S no era només un plebiscit”

23 de novembre de 2015

“Comer es un acto político”

23 de novembre de 2015

#ineditviable

Guia de coeducació per als centres educatius: pautes de reflexió i recursos per a l'elaboració d'un projecte de centre

25 de novembre de 2015

Protocol per a la prevenció i abordatge de les violències masclistes als moviments socials

25 de novembre de 2015

Web de RevoltaGlobal


 • NO MORIM, ENS MATEN. Contra la violència masclista, AUTODEFENSA FEMINISTA

  Manifest 25N Xarxa Feminista de Catalunya

  21 de noviembre de 2015

  Dia Internacional per a la No violència contra les Dones i les Nenes, som aquí per manifestar de nou el rebuig contra la violència masclista, el rebuig contra una violència que segueix volent sotmetre les dones, lesbianes i trans, envaint tots els àmbits de la nostra vida.


 • Davant dels atemptats del 13N en Paris

  Declaració d’Anticapitalistes

  17 de noviembre de 2015

  Solament hi ha una resposta: més democràcia, més drets, més comunitat.


 • Davant l’assassinat d’Isaías Carrasco

  9 de març de 2008

  Comunicat de Revolta Global

  Des de Revolta Global volem manifestar el nostre més rotund rebuig davant l’atemptat comès aquest 7 de març per ETA i la nostra solidaritat amb la família, els amics i els companys de la víctima, sindicalista de la UGT a més d’afiliat del PSE.


 • 8 de març: un dia per a seguir lluitant pels drets de les dones

  8 de març de 2008

  Comunicat de Revolta Global

  Avui 8 de març es celebra el dia internacional de la dona treballadora. Es celebra, a més, el centenari d’aquesta reivindicació que ens recorda aquelles dones treballadores d’una fàbrica tèxtil de Nova York que es van declarar en vaga, arribant a ser cremades pel propietari.


 • La lucha por el aborto en Portugal: la victoria del sí

  8 de marzo de 2008

  Adriana Lopera. La victoria del sí fue un fuerte golpe a la cultura reaccionaria y autoritaria. Inició el camino para el debate y la lucha de tantos derechos negados a las mujeres basados en la lógica moralista que intenta a la fuerza estructurar nuestra sociedad.


 • 10 raons per enfrontar-nos al procés de construcció de l’EEES

  8 de març de 2008

  Declaració de Revolta Global

  El procés d’implementació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) no ha comptat amb la participació efectiva de la “comunitat universitària” ni de la resta de la societat, però sí amb les directrius de l’OMC i les pressions de diferents “lobbies” empresarials.


 • Sobre el nostre cos només nosaltres, les dones, podem decidir

  7 de març de 2008

  Estela Fernàndez. Cal crear una consciència col·lectiva en què les dones arribem a comprendre l’opressió i explotació que genera aquesta societat i per tant ens plantegem modificar-la. Això no serà possible si aquesta consciència no es tradueix en lluita política per canviar la base social i material que fa possible l’opressió i l’explotació.


 • El movimiento estudiantil no se detiene

  7 de marzo de 2008

  Joseba Fernández y Yaiza Blanch. Ni la criminalización, ni la presencia policial en las universidades han conseguido reducir las dimensiones y el impacto de la manifestación de hoy. Marchando junto a los/as compañeros/as en huelga de TMB, cerca de 10.000 estudiante de todas las universidades de Barcelona han salido a la calle.


 • Aïllem Israel, aturem la massacre de Gaza

  7 de març de 2008

  Des de el dimecres 27 de febrer, l’exèrcit d’Israel ha iniciat una invasió de la Franja de Gaza assassinant a 120 palestins i ferint a més de 300. Tan sols el passat dissabte 1 de març més de 66 persones van ser assassinades; la xifra més alta des de la guerra del 1967.


 • Nou Barris es solidaritza amb els conductors/es d’autobusos en vaga

  7 de març de 2008

  Josep Cruelles. Una cinquantena de veïns i veïnes de Nou Barris, s’han concentrat aquest dijous, 6 de març, al vespre davant la seu del districte per solidaritzar-se amb els conductors i les conductores d’autobús en vaga.


 • Sobre les agressions policials i la tancada del passat dimarts a la UAB

  6 de març de 2008

  Comunicat del comité de vaga de la UAB

  Des de l’època franquista mai cap rector de cap universitat catalana havia donat ordre d’entrada als cossos de seguretat per carregar contra els i les estudiants que es manifestaven en contra. Lluís Ferrer, el rector de la UAB, va ordenar als Mossos d’Esquadra carregar contra els i les estudiants.


 • TMB, quart dia de vaga: la unitat amb estudiants i precaris

  6 de març de 2008

  Lluís Rabell. Malgrat els esforços de l’ajuntament per desprestigiar la vaga, s’està guanyant la batalla de l’opinió pública. Els companys i companyes de TMB se sentent aixoplugats socialment.


 • Surt al carrer i aturarem Bolonya! Derogació de la LOU i del Reial Decret, ja!

  6 de març de 2008

  Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública. A la Universitat, la mercantilització s’està portant a terme mitjançant l’aplicació de la LOU –complementada amb la LUC (Llei d’Universitats de Catalunya)- i el Reial Decret que pretenen implantar l’EEES). El procés de Bolonya suposa un canvi radical en el model universitari: privatitza, mercantilitza i elititza l’ensenyament superior.


 • Ni una més! Són ja 21 dones assassinades a l’Estat espanyol per ser dones...

  6 de març de 2008

  Comunicat del Grup de Dones de Revolta Global. Davant l’ assassinat de la 21a dona, víctima de la violència masclista a l’Estat espanyol les dones de Revolta Global expressem la nostra més enèrgica condemna.


 • Tercer día de (esta) huelga de los/as conductores/as de TMB

  5 de març de 2008

  Joseba Fernández. Tercer día de (esta) huelga de los/as conductores/as de TMB. Tercera noche de piquetes. Tercer día de despliegue policial. A las puertas de las cocheras, un buen grupo de trabajadores, junto a compañeros dispuestos a mostrar y ejercer la solidaridad más directa, mantenían el pulso de una lucha que, por sus dimensiones y su impacto, resulta cada vez más ejemplarizante.


 • Davant la càrrega dels mossos d’esquadra contra els estudiants a la UAB: mobilitzem-nos contra Bolonya

  5 de març de 2008

  Comunicat de Revolta Global. La càrrega policial que va tenir lloc ahir dimarts, 4, a la nit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) contra els estudiants tancats a la Facultat de Lletres i contra els manifestants que els donaven suport constitueix un greu atac contra al moviment estudiantil.


 • Estudiants tancats a la UAB contra el Pla Bolonya són desallotjats pels mossos

  5 de març de 2008

  Els cinquanta estudiants tancats a la UAB aquest dimecres 4 de març en protesta contra la implantació del Pla Bolonya han estat violentament desallotjats pels mossos d’esquadra. Els estudiants reclamaven una ampliació del finançament públic per a garantir un ensenyament de qualitat i accesible a tothom.


 • Colombia: por la vida, la paz y la democracia

  5 de març de 2008

  Exigimos verdad, justicia y reparación para todas las victimas de crímenes contra la humanidad y genocidio; que se devuelvan los desaparecidos a sus familiares, se restituyan las tierras a los desplazados; se desmonten en forma definitiva los grupos paramilitares, se acaben los vínculos de éstos, con instancias estatales, empresas multinacionales o partidos políticos.


 • “Han aconseguit espantar a moltes dones a l’hora d’anar a avortar"

  4 de març de 2008

  "Volem una despenalització completa de l’avortament amb una llei de terminis correcta i controlada. No n’hi ha prou amb un simple retoc de l’actual llei". L’autora d’aquest comentari és Montserrat Cervera, presidenta de Ca la Dona, que va participar divendres passat en una taula rodona sobre l’avortament organitzada per Revolta Global.


 • El Parlament accepta una Iniciativa Legislativa Popular per prohibir els transgènics

  4 de març de 2008

  La proposició de llei pretén prohibir el cultiu de transgènics i que s’etiqueti clarament la carn i altres productes, com els làctics, que s’obtenen a partir de transgènics. El passat dimarts 5 de febrer, la Mesa del Parlament va prendre l’acord d’acceptar a tràmit una ILP sobre aquest tema.


 • Carga policial en cocheras del Triangle: asco y vergüenza del "Govern d’esquerres"

  3 de març de 2008

  Pablo Fernández Alemany. A las cinco de la madrugada un esquirol pretende sacar el autobús. Los conductores de TMB que se pongan delante se enfrentan a más expedientes sancionadores. Todos los que les estábamos apoyando nos plantamos frente al autobús del esquirol.


 • No, aquest no és un 8 de març més

  3 de març de 2008

  Sandra Campañón. Les dones estem rebent un atac obert als nostres drets i a la nostra llibertat com fa temps no es feia.
  Aquest 8 de març, tornem a sortir al carrer per reclamar l’avortament lliure i gratuït: és el dret al nostre cos i a la nostra llibertat.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...