,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

drets nacionals   Habitatge   política   repressió   França   Catalunya   Economia   internacionalisme   Ecologia   Estat espanyol   Internacional   Feminisme   anticapitalisme   laboral  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

"El Empleo", un corto animado sobre la dureza de la dinámica social

24 de maig de 2017

"Niñas con pene. Niños con vulva. Un hecho más de diversidad". Material didáctico audiovisual sobre transexualidad infantil

23 de maig de 2017

Jesús Gellida

L'avanç de l'economia col·laborativa

24 de maig de 2017

Joc de cartes pel referèndum

24 de maig de 2017

Esther Vivas

“Rajoy busca la fotografia d’un govern català que no vol dialogar quan és el PP qui impedeix el referèndum”

25 de maig de 2017

De la conferència de Puigdemont a Madrid a la nova secretaria general del PSOE de Pedro Sánchez

25 de maig de 2017

Web de RevoltaGlobal


 • Les dones no pagarem la crisi del capitalisme!

  6 de març de 2009

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Avui, més que mai, entenem la lluita contra l’opressió de les dones dins d’una proposta de canvi radical de la societat que unifiqui reivindicacions, que sigui globalment i socialment just.


 • Una reforma insuficient de la llei de l’avortament

  5 de març de 2009

  Editorial RG#51 març 2009

  La reforma de la llei de l’avortament impulsada pel PSOE, duta endavant després de més de cinc anys d’equilibris en la corda fluixa i usos electorals d’aquesta qüestió, ha anat creant moltes expectatives. No obstant això, a pesar dels avanços que l’actual proposta representa respecte de la llei vigent, són diverses i importants les qüestions que la nova llei deixa sense resoldre.


 • Eleccions il.legítimes a Euskadi i retorn de la dreta a Galicia

  5 de març de 2009

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Si bé és cert que el PNB i el PSE han assolit un augment en vots i una major representació cal recordar que el seu reflex en escons es deu en gran part tant a l’absència del corrent abertzale il•legalitzat i a la reculada dels seus aliats.


 • Crisi total al sistema patriarcal!

  5 de març de 2009

  Manifest i convocatòria a l’ assemblea de dones de la Comissió 8 de Març

  Comissió 8 de Març. És irònic que parlem d’una gran crisi quan les dones hem viscut sotmeses a una crisi en majúscules, constant: la del menjar diari, la de l’educació dels fills i les filles, la de l’autoestima, la de l’abús de poder, la de les tasques reproductives (...)


 • L’Azagra ens ’cola’ en una manifestació

  4 de març de 2009

  El Jueves: Lo que no sale por la tele

  El dibuixant Carlos Azagra ens va ’colar’ fa unes setmanes al mig d’una manifestació en suport a Palestina que va dibuixar en una de les seves vinyetes a la popular secció ’Lo que no sale por la tele’ de El Jueves.


 • A Ciutat de Mèxic, la despenalització de l’avortament fa caure el nombre d’abandonaments de nadons a la via pública

  4 de març de 2009

  Stolz Joëlle. Menys complicacions mèdiques i menys abandons de nounats : les autoritats sanitàries de Ciutat de Mèxic treuen un balanç positiu de la llei que ha despenalitzat l’avortament fins a dotze setmanes d’embaràs - una experiència pionera a Amèrica Llatina.


 • L@s estudiantes de la Universitat de Barcelona votan por la paralización del Proceso de Bolonia

  3 de marzo de 2009

  Manuel Mazón. El pasado jueves 26 de febrero se celebró en la Universitat de Barcelona (UB) un referéndum de estudiantes en el que se sometía a consulta la paralización de la aplicación del Espacio Europeo de Educación Superior (conocido como Proceso de Bolonia) para abrir un proceso de debate sobre el futuro de la universidad pública.


 • Canviar la lògica de la resistència en el món del treball

  3 de març de 2009

  Lluís Rabell. Les xifres de l’atur augmenten de dia en dia, mentre se succeeixen els pronòstics més alarmants. Acabarem el 2009 amb quatre milions de treballadores i treballadors sense feina? Es veurà afectat el 20 % de la població activa, com ho afirmen alguns experts?


 • La cara oculta dels supermercats

  2 de març de 2009

  Esther Vivas. La gran distribució comercial (supermercats, hipermercats, cadenes de descompte) ha experimentat en els últims anys un fort procés d’expansió, creixement i concentració industrial. Les principals companyies de venda al detall han entrat a formar part del rànquing de les majors multinacionals del planeta i s’han convertit en un dels actors més significatius del procés de globalització capitalista.


 • 10 dies a la Model per insubmís a l’especulació i les penes-multa

  2 de març de 2009

  El Jutjat numero 1 d’Esplugues ha decretat l’ingrés a presó durant 10 dies d’un membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec per negar-se a pagar 60 euros per una condemna per desobediència i ser insubmís a l’especulació i a les penes-multa. Si no ingressa voluntàriament, a partir del 9 de març es trobarà en cerca i captura per entrar a La Model a la força. Veure vídeo de l’acció a les Tres Torres d’Esplugues>>


 • Francia: una alternativa en la izquierda

  1ro de marzo de 2009

  Josep Maria Antentas. El NPA sitúa el combate contra el neoliberalismo en una perspectiva de ruptura con el capitalismo, y hace del ecologismo, el feminismo y el internacionalismo elementos constitutivos de su programa.


 • El racisme i la demagògia del PP

  28 de febrer de 2009

  Estela Fernández. Un cop més el PP de Badalona, amb el seu President Xavier Garcia Albiol al capdavant, ha aixecat els “dimonis” del racisme i la xenofòbia amb l’únic objectiu d’esgarrapar vots d’uns barris on la immigració té una presència molt important i la convivència és manté amb un fràgil equilibri.


 • Crónica de la concentración contra la imposición del pensamiento ultracatólico

  28 de febrero de 2009

  Jordi Casanovas. Pero estamos dando por descontado que como mínimo tenemos garantizado un derecho a decidir. Sin embargo, ese derecho está legalmente constreñido, económica y socialmente condicionado, y en absoluto podemos estar seguros de que esa pequeña parcela de autonomía este garantizada contra futuras involuciones. Ver fotografías de la concentración>>


 • Avortament: la llei que ens vindrà a sobre

  27 de febrer de 2009

  Sandra Campañón. Llegint les conclusions de la Subcomissió d’Igualtat sorprèn que reculli les mancances que el moviment feminista porta més de vint anys denunciant. El que està per veure és, segons les notícies filtrades, si la proposta que el govern presentarà respondrà a les necessitats reals de les dones.


 • Carta del NPA a las organizaciones internacionales presentes en su congreso

  27 de febrero de 2009

  François Sabado. Quisiéramos primero volver a agradecerles vuestra participacin en el congreso del NPA : 70 organizaciones en representación de 45 países asistieron a las sesiones de trabajo.


 • Las elecciones vascas a debate

  26 de febrero de 2009

  Crónica del acto de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista en el Ateneu Rebel

  Pablo Fernández. Joseba Fernández se refirió a su generación como "la generación huérfana", ya que aquellos que tienen diferencias con la izquierda abertzale no han tenido referentes políticos anticapitalistas en Euskadi una vez se hundió la izquierda revolucionaria los años que siguieron a la transición. Ahora se trata de cubrir ese vacío.
  Ver vídeo del acto>>


 • Trobada d’estudiants i moviments socials

  26 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Aquest diumenge, 22, es va celebrar a l’edifici del rectorat okupat de la Universitat de Barcelona una trobada entre estudiants i moviments socials. La trobada va permetre intercanviar experiències i plantejar vies de coordinació entre diferents moviments. Veure fotografies de la trobada>>


 • ¡Qué lujo de impuestos!

  25 de febrero de 2009

  Crónica de la acción de carnaval en Sant Vicenç dels Horts contra la subida de impuestos

  Asamblea Popular. Con motivo del Carnaval, la Asamblea Popular contra la subida abusiva de los impuestos municipales ha montado su propia Comparsa logrando la participación en la misma de más de 100 personas disfrazadas. Ver fotografías de la rua>>


 • Constitució del Comité de Suport per la recollida de signatures de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a Poble Sec

  24 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El passat dia 19 de febrer va tindre lloc la primera reunió del Comité de Suport per la recollida de signatures de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista a Poble Sec.


 • Combat Estudiantil de febrer

  24 de febrer de 2009

  A continuació podeu descarregar-vos el número de febrer de la publicació juvenil de Revolta Global, Combat Estudiantil. En aquest número s’inclou un especial sobre universitat i crisi, les lluites estudiantils a França i Grècia, la solidaritat amb Palestina, etc. Per baixar-te el Combat Estudiantil pitja a continuació>>


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...