,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Habitatge   Catalunya   laboral   anticapitalisme   internacionalisme   Feminisme   Internacional   Estat espanyol   França   drets nacionals   Economia   repressió   Ecologia   política  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

El delito más grande de la historia

4 de desembre de 2016

Escola Nova 21: Un petit pas publicitari per algunes escoles, un gran pas cap a la privatització de l’educació

3 de desembre de 2016

Jesús Gellida

La llarga nit neoliberal

1 de desembre de 2016

Esther Vivas

La pujdada d’impostos, l”operació diàleg’ i la corrupció a debat

3 de desembre de 2016

“El Govern aposta per dualitzar l’educació amb una per a rics i una altra per a pobres”

2 de desembre de 2016

Web de RevoltaGlobal


 • Comunicat de la Conferència de l’esquerra anticapitalista europea a París

  22 de desembre de 2008

  La trobada, convocada pel Nou Partit Anticapitalista i la LCR, va tenir lloc el 13 i 14 de desembre

  Volem manifestar la nostra solidaritat amb la revolta de la joventut grega davant l’assassinat del jove Alexandros Grigoroupoulos. En aquestes hores greus, donem el nostre suport al combat de les organitzacions de l’esquerra anticapitalista contra la repressió i la corrupció del govern Caramanlis.


 • ¿Es una “crisis” o es el capitalismo?

  22 de diciembre de 2008

  Crónica del acto de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista en Cerdanyola

  Pablo Fernández. Revolta Globa-Esquerra Anticapitalista organizó el pasado miércoles su primer acto público en Cerdanyola. Tras una breve exposición sobre los motivos que están detrás de la actual situación económica se realizó un debate entre los presentes.


 • Manifest "Canviar el món de base és avui més necessari que mai. Per una candidatura anticapitalista a les eleccions europees de 2009"

  21 de desembre de 2008

  A continuació podeu llegir el manifest que compta amb el suport de 800 persones dels moviments socials, intel.lectuals, sindicalistes, artistes, entre d’altres. Veure el llistat dels 800 firmants>>


 • Vídeo de presentació de la candidatura anticapitalista a les eleccions europees 09

  21 de desembre de 2008

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista va presentar a Barcelona el manifest “Canviar el món de base és avui més necessari que mai. Per una candidatura anticapitalista a les eleccions europees de 2009”. Veure vídeo de la roda de premsa>>


 • IU tendrá en las europeas un rival por la izquierda

  20 de diciembre de 2008

  Casi 800 intelectuales y profesionales respaldan a Izquierda Anticapitalista

  Iñigo Aduriz/Público. El nuevo partido Izquierda Anticapitalista, heredero de Espacio Alternativo, va poco a poco determinando su línea de acción política. Ayer, la nueva formación presentó un manifiesto en el que aboga por hacer frente a la crisis “cambiando el mundo de base”, eliminando el sistema capitalista y reforzando la lucha de los movimientos sociales.


 • La candidatura anticapitalista a les elecciones europees als mitjans

  20 de desembre de 2008

  Agència EFE, Vilaweb, Europa Press, AVUI, Público, El País

  Varis mitjans de comunicació de masses s’han fet ressó aquests dies de la presentació del manifest "Canviar el món de base és avui més necessari que mai. Per una candidatura anticapitalista a les eleccions europees de 2009". A continuació us oferim un recull de les aparicions.


 • Carta oberta al Parlament de Catalunya des del moviment estudiantil

  19 de desembre de 2008

  Coordinadora d’Assemblees de Facultat UAB. Des del moviment estudiantil, organitzat en assemblees, i arran de les declaracions en el ple del Parlament del passat dia 17 de desembre, declarem (...)


 • Buseros: todos a la asamblea!

  19 de diciembre de 2008

  Comitè de Conveni - Transports de Barcelona. El martes 23 de diciembre está convocada una Asamblea general, con paro de 11h a 16h, para todos los trabajadores/as, en la Plaza Universidad a las 12:30 h. Hay que hacer un llamamiento a la participación de todos los trabajadores/as, por encima de las siglas sindicales.


 • 800 intel·lectuals i activistes dels moviments socials donen suport al manifest de presentació de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a les eleccions europees

  19 de desembre de 2008

  Entre els firmants es troben personalitats com Francisco Fernández Buey, José Vidal Beneyto, Albert Recio, Jordi Borja, Carlos Taibo, Rosa Regàs, Manuel Rivas, Salah Jamal, Montserrat Cervera, Jorge Riechman, Ramón Fernández Durán, Joan Garriga de la Troba Kung Fu, Fermín Muguruza, Ignacio Ramonet, Ramón Chao, Jordi Dauder, Pep Riera, Josep Pàmies, Paul Nicholson, Gabriela Serra...


 • Solidaritat amb les i els estudiants expulsats de la UAB

  18 de desembre de 2008

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Les mobilitzacions contra el Procés de Bolonya i contra els expedients a la UAB, que han mostrat la seva fortalesa en les últimes setmanes amb les ocupacions de Facultats, han estat marcades aquests darrers dies per la decisió del Rectorat de la UAB d’aprovar l’expulsió de 6 estudiants/es de la Universitat.


 • La revolució russa a debat

  17 de desembre de 2008

  Crònica de les jornades de formació d’Izquierda Anticapitalista

  Jose. El passat 6, 7 i 8 de desembre es van celebrar les jornades de formació sobre la Revolució Russa d’Izquierda Anticapitalista, on van participar uns 70 joves procedents de tots els grups de la nostra organització repartits per l’Estat Espanyol. La formació va tenir lloc en un petit poble de la província granadina, Moclín. Veure fotografies de la formació>>


 • “Los pequeños actos cotidianos son importantes, pero se debe de ir más allá”

  17 de diciembre de 2008

  Entrevista a Esther Vivas en The Ecologist

  Pablo Bolaños. Desde hace años, Esther Vivas vine trabajando en el campo del comercio justo. Ahora mismo, el comercio justo no se puede entender sin el concepto de soberanía alimentaria y sin una lucha unida, en lo práctico, a las cooperativas de agricultura ecológica.


 • Sobre l’ERO temporal de Nissan

  16 de desembre de 2008

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. En una reunió celebrada a la Conselleria de Treball entre representants de la direcció de Nissan, dels sindicats i la Consellera Mar Serna el passat divendres dia 12, la multinacional nipona va acordar convertir el seu Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) permanent en temporal.


 • Conferència de l’esquerra anticapitalista europea

  16 de desembre de 2008

  Ligue Communiste Révolutionnaire (LCR). Una conferència de l’esquerra anticapitalista europea ha tingut lloc a París, els dies 13 i 14 de desembre. Avui es tracta, més enllà de les opcions nacionals de cada partit, de discutir les condicions d’una alternativa política i d’un pol anticapitalista a escala de tot Europa.


 • Grècia: carta llegida pels companys d’Alexander al funeral

  15 de desembre de 2008

  Els amics de l’Alexander, el jove mort a Grecia, varen despedir-se amb les següents paraules. Volem un món millor. Ajudeu-nos. No som ni "terroristes", ni "encaputxats", ni els "coneguts -desconeguts" (...)


 • Continúan las movilizaciones en DAMM por la readmisión del despedido y contra el acoso laboral

  15 de diciembre de 2008

  Comité de empresa-DAMM. Los trabajadores de DAMM continúan, con las movilizaciones durante este mes de diciembre. El calendario para diciembre contempla un acto reivindicativo en cada una de las semanas que tiene este mes.


 • Notícies de Grècia....

  13 de desembre de 2008

  Des de dilluns, la còlera de la joventut s’ha estès a totes les ciutats del país, i ha arribat fins i tot a illes com ara Mitilena, Corfú, o Zakinthos. Arreu, milers de joves estudiants, alumnes d’institut i sovint col·legials, surten al carrer amb un crit desgraciadament molt antic en un país on els tirotejos per part de la policia no són novetat : “Policies, porcs, assassins”. Manifestacions sempre determinades, i que molt sovint no han vacil·lat a enfrontar-se (...)


 • Les "nacionalitzacions" de la banca

  12 de desembre de 2008

  Jesús Rodríguez. Nombrosos governs estan injectant liquiditat al sistema, a través de la compra d’actius del sistema bancari, amb xifres extraordinàries (el govern Zapatero parla d’entre 30 i 50 mil milions d’euros, entre un 3 i un 5% del PIB). I no són poques les preguntes que assalten la ciutadania.


 • Solidaritat amb les mobilitzacions a Grècia

  11 de desembre de 2008

  Comunicat de Revolta Global. El govern grec ha creat un estat policíac per tal de reprimir els disturbis socials que la seva pròpia agenda neoliberal ha desencadenat. L’armament continu d’una policia en expansió, l’adoptació de polítiques de tolerància zero, la reducció dels drets civils i polítics, s’utilitzen com a mecanismes de control social.


 • Unificar lluites i resistències!

  10 de desembre de 2008

  Aixecar un programa de mesures d’urgència social!

  Comunicat de Revolta Global. Les companyes i companys que acudiu a aquesta assemblea sou conscients de la gravetat de la crisi i les seves conseqüències per a la població treballadora. I també del fet que, en aquestes circumstàncies, recau una enorme responsabilitat sobre els vostres sindicats.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...