,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

laboral   França   Feminisme   política   Estat espanyol   repressió   Catalunya   Economia   Habitatge   Internacional   anticapitalisme   drets nacionals   Ecologia  
VEURE TOTS ELS BLOGS

Esther Vivas

El hambre en un mundo de la abundancia

7 d’octubre de 2015

“Des de fa anys s’estan multiplicant les iniciatives que proposen un altre model d’alimentació”

5 d’octubre de 2015

#ineditviable

El estatus del error en la escuela

7 d’octubre de 2015

#diaES #EdusoDay2015 L’animació sociocultural a l’esfera pública. El reconeixement social de la professió

6 d’octubre de 2015

Web de RevoltaGlobal


 • Després del 27S: cal seguir construint un bloc per la ruptura

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  1ro de octubre de 2015

  1.Les eleccions del passat 27 de Setembre, caracteritzades per una elevada participació, han estat dominades clarament per la lògica plebiscitària entorn el debat sobre la independència de Catalunya. Els resultats mostren la força que la reivindicació independentista té a la societat catalana. En termes polítics i electorals l’independentisme ha guanyat les eleccions, obtenint majoria absoluta d’escons, tot i que en termes plebiscitaris no ha assolit el 50%. Els resultats del 9N (...)


 • Euromarxes 2015

  De Plataforma Catalana Marxa a Brusel.les 2015

  30 de septiembre de 2015

  Per la unió de la ciutadania europea. Contra l’Europa del capital i per una Europa de les persones, democràtica, social, ambiental y solidària!


 • No, aquest no és un 8 de març més

  3 de març de 2008

  Sandra Campañón. Les dones estem rebent un atac obert als nostres drets i a la nostra llibertat com fa temps no es feia.
  Aquest 8 de març, tornem a sortir al carrer per reclamar l’avortament lliure i gratuït: és el dret al nostre cos i a la nostra llibertat.


 • La crisis del chavismo y el 27 de febrero

  3 de marzo de 2008

  Roland Denis. La rebelión del 27 de febrero del 89 no solo constituyó un acontecimiento político que dejó inválida de legitimidad que gozaba el régimen bipartidario instaurado. Su fuerza, su expansión nacional, la capacidad combativa que allí emerge dicen mucho mas de ese acontecimiento.


 • Milers de manifestants tornen a dir no a la MAT a Perpinyà

  2 de març de 2008

  Entre 10.000 i 15.000 persones han marxat pel centre de Perpinyà aquest dissabte 1 de març al matí contra la línia de Molt Alta Tensió (MAT), convocades per les plataformes No a la MAT i No a la THT. La propera mobilització serà el 30 de març a Girona.


 • Aixecar un programa per frenar la dreta i les seves polítiques al carrer i a les urnes

  2 de març de 2008

  La gent que lluita per actualitzar una perspectiva de transformació social de l’actual model socioeconòmic, ens hem d’esforçar per definir una sèrie de reivindicacions útils per bloquejar l’ofensiva neoliberal. (...)


 • Entitats feministes presenten al jutjat més de 2.400 autoinculpacions

  1 de març de 2008

  Exigeixen la despenalització de les interrupcions voluntàries de l’embaràs

  Maria Altimira. Un total de 2.408 documents d’autoinculpació de persones que han avortat o que han acompanyat una dona a fer-ho van ser presentats aquest 28 de febrer al jutjat de guàrdia de Barcelona a través de les representants de la campanya Pel dret a un avortament lliure i gratuït.


 • El departament de treball no aconsegueix un acord entre els conductors i TMB

  29 de febrer de 2008

  La última reunió de mediació del departament de Treball entre TMB i els sindicats CGT i Actub ha finalitzat aquest 27 de febrer al matí sense acord. En conseqüència la vaga dels autobusos de Barcelona entre els dies 3 i 7 de març es dóna pràcticament com a segura.


 • "Cal que la pagesia, els consumidors, els sindicats... treballin per combatre la gran distribució comercial"

  29 de febrer de 2008

  Entrevista a Esther Vivas. El magazine matinal Com t’ho diria de Com Ràdio va entrevistar a Esther Vivas sobre la coordinació del llibre Supermercados, no gracias. Grandes cadenas de distribución: impactos y alternativas, en motiu de la seva 2a edició.


 • Davant les eleccions generals del 9 de març

  28 de febrer de 2008

  Declaració de Revolta Global

  La legislatura que ara conclou s’ha desenvolupat durant una fase econòmica expansiva, basada en la construcció i en la contenció salarial, en continuïtat amb l’etapa de govern del PP i que ha motivat un procés de depredació del territori i dels recursos energètics i hídrics.


 • Pel dret a l’avortament lliure i gratuït

  28 de febrer de 2008

  Les demandes, subscrites per més d’un centenar d’entitats catalanes, reclamen la despenalització de l’avortament, el reconeixement del dret de les dones a decidir, i les reformes sanitàries necessàries per a què l’avortament sigui una prestació sanitària normalitzada a la xarxa pública.


 • Tenim dret a tenir drets

  27 de febrer de 2008

  Dissabte 23 de febrer es va celebrar, sota aquest lema, una manifestació a Barcelona reivindicant dotze mesures per a la dignitat de les persones migrants, coincidint amb altres mobilitzacions en una dotzena de ciutats arreu de l’Estat.


 • V de Vivenda crida a la mobilització pel pròxim 1 de març

  27 de febrer de 2008

  Després de gairebé dos anys de lluita per fer efectiu el dret a l’habitatge constatem que vivim un canvi d’etapa que realment és un canvi d’estafa: de l’engany de que els pisos mai baixen i de considerar l’habitatge un bé d’inversió eternament rendible, ara passem a l’engany electoralista al·ludint al dret a l’habitatge.


 • Tejer complicidades desde el anticapitalismo: un reto para las redes sociales y políticas

  27 de febrero de 2008

  Raúl Camargo. La legislatura que ahora termina se ha caracterizado por un acusado descenso de la movilización si tomamos como referencia las manifestaciones que hubo durante el segundo mandato del PP. No obstante, han sido múltiples los pequeños focos de resistencia que han ido apareciendo.


 • Contra el patriarcat, revolta feminista

  26 de febrer de 2008

  Crònica de l’acte en defensa dels drets sexuals i reproductius de les dones

  Revolta Global. El passat dia 22 de febrer va tenir lloc, al Pati Llimona a Barcelona, l’acte de Revolta Global en defensa dels drets sexuals i reproductius de les dones. (...)


 • Una resposta a la crisi global dels preus dels aliments

  26 de febrer de 2008

  L’agricultura familiar sostenible pot alimentar el món

  Vía Campesina. Els consumidors de tot el món han vist que els preus dels aliments bàsics s’han incrementat dramàticament durant els darrers mesos, creant unes extremadament difícils condicions de vida, especialment per a les comunitats més pobres.


 • Carta de Farruco Sesto a Joan Manuel Serrat

  26 de febrero de 2008

  El Ministro del Poder Popular para la Cultura de la República Bolivariana escribe al cantautor Joan Manuel Serrat acerca de la campaña mediàtica internacional contra el proceso bolivariano en Venezuela y el papel que algunos artistas están jugando en la misma.


 • "Cap força política s’interessa pels immigrants"

  25 de febrer de 2008

  Entrevista a Ken Loach i Paul Laverty a Diagonal

  M.A. de Lucas i M.J. Castro. Contractes temporals i indefensió legal marquen la vida d’una mà d’obra barata i fàcil d’acomiadar. L’última pel·lícula de Ken Loach, En un mundo libre..., s’acosta al món dels treballadors immigrants a Londres. Parlem amb l’autor sobre el seu cinema i les modernes formes d’esclavitud.


 • La Gran Distribució Alimentària als països del Sud

  24 de febrer de 2008

  Núria Castelló i Egea. Les possibilitats de la Gran Distribució Alimentària per a comprar i vendre arreu del món han augmentat espectacularment. La liberalització econòmica des de finals de la dècada dels 80 han desestabilitzat els mercats locals (...)


 • Antiliberalisme o anticapitalisme? Les paraules i les coses

  23 de febrer de 2008

  Daniel Bensaïd: Tothom és antiliberal? En certa mesura i fins a cert punt. En diferents graus i de maneres diverses. Alguns en tindrien prou corregint els excessos del liberalisme més salvatge, sense qüestionar-ne la matriu capitalista. D’altres, voldrien canviar radicalment de programa.


 • Izquierda Unida a debat

  23 de febrer de 2008

  Entrevista a Lluís Rabell de Revolta Global i Albert Escofet del PSUC Viu a ràdio Contrabanda

  Lluís Rabell de Revolta Global i Albert Escofet del PSUC Viu analitzen en el programa Onda Libre de Ràdio Contrabanda la crisi que viu Izquierda Unida. A continuació podeu escoltar l’entrevista.


 • Autoinculpacions i campanya pel dret a l’avortament

  22 de febrer de 2008

  El 23 de gener es va posar en marxa una campanya de recollida d’autoinculpacions per haver avortat, amb la finalitat que es garanteixi la pràctica del dret a l’avortament (...); que la pràctica de l’avortament surti del Codi Penal i que l’avortament sigui una prestació sanitària normalitzada dins la Xarxa Sanitària Pública.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...