,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Estat espanyol   França   anticapitalisme   Habitatge   Feminisme   drets nacionals   Catalunya   Economia   repressió   Ecologia   laboral   Internacional   política  

Comunicats

Web de RevoltaGlobal

 • Si ens toquen a una ens toquen a totes

  25 de novembre de 2014

  Declaració Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  Aquest 25 de novembre, dia Internacional contra la Violència Masclista, tornem a denunciar i a visualitzar la situació en la qual ens trobem les dones. Una situació marcada per la violència, l’ opressió i la desigualtat de drets


 • Els nostres cossos, les nostres vides, nosaltres decidim!

  25 de setembre de 2014

  Revolta Global - Esquerra Anticapitalista ens sumem a les mobilitzacions que tindran lloc a tot l’estat el 28 de setembre que a Barcelona està convocada a les 12:30 a Plaça Catalunya.


 • Referendum Sí o Sí

  17 de setembre de 2014

  Les estudiants desobeïm la sentència, construïm la vaga pel dret a decidir

  Des d’Estudiants de Revolta Global – Esquerra Anticapitalista recolzem la construcció d’una vaga estudiantil després de que el TC prohibeixi la consulta del 9N.


 • En motiu de l’acte d’homenatge a les Brigades Internacionals a Montornès del Vallès

  30 d’octubre de 2013

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Visca les Brigades Internacionals! Visca la solidaritat internacional contra el feixisme!


 • Solidaritat amb els i les treballadores de Panrico

  29 d’octubre de 2013

  Revolta Global- Esquerra Anticapitalista. Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista volem expressar la nostra solidaritat amb la lluita dels treballadors i treballadores de Panrico, en vaga indefinida des de diumenge 13 d’octubre.


 • Llei Wert: un nou i greu atac a l’ensenyament públic i al català

  21 d’octubre de 2013

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. La llei presentada pel ministre del govern del PP Jose Ignacio Wert suposa una involució sense precendents en matèria lingüística i educativa.


 • Tombem el govern corrupte, retallador i espanyolista de Rajoy!

  17 de juliol de 2013

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Corrupció combianada amb austeritat, retallades i ajudes a la banca: la recepta del govern Rajoy s’emmarca dins els plans del capital d’aprofitar la crisi per augmentar els seus beneficis a costa del benestar de la classe treballadora.


 • ‘Cas Mercuri: risc de degradació democràtica’

  2 de gener de 2013

  Isidre Soler, coordinador de l’Entesa per Sabadell. L’esclat del cas Mercuri ha generat una commoció generalitzada pel fet d’afectar de ple a l’alcalde i al seu entorn polític i familiar.


 • Declarem els nostres pobles i ciutats com a municipis antiracistes i antifeixistes

  23 d’octubre de 2012

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista del Maresme. El líder ultradretà Josep Anglada torna a visitar la comarca del Maresme i amb ell torna el seu missatge contra la convivència i els drets més elementals de les persones migrades.


 • Les dones no pagarem la crisi del capitalisme!

  6 de març de 2009

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Avui, més que mai, entenem la lluita contra l’opressió de les dones dins d’una proposta de canvi radical de la societat que unifiqui reivindicacions, que sigui globalment i socialment just.


 • Carta d’agraïment als i les signants del manifest "Canviar el món de base"

  5 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El nostre objectiu era presentar el Manifest amb 200 firmes de persones significatives dels moviments socials, dels sindicats, la universitat, el periodisme, etc, i n’hem rebut més de 1200. Volem donar-vos les gràcies per la vostra firma i col.laboració i informar-vos dels pròxims passos que tenim previst donar.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici