,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Formació

Internacional   repressió   política   internacionalisme   drets nacionals   Estat espanyol   Habitatge   Catalunya   anticapitalisme   laboral   Ecologia   Economia   França   Feminisme  

Feminisme

Web de RevoltaGlobal

 • De Tahrir a Catalunya: el feminisme ocupa les places

  18 de febrer de 2013

  Ola Shahba, activista feminista egípcia (intervenció via skype). Olga Rodríguez, periodista i escriptora. Joana Garcia Grenzer, membre de feministes indignades. Anna Gabriel, membre de la CUP. Sandra Ezquerra, membre de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista.


 • El feminisme de l’esquerra anticapitalista

  5 de febrer de 2007

  Lidia Cirillo

  Fa ja algunes setmanes que va començar la discussió per a redactar un manifest feminista de les dones de Sinistra Critica, l’associació que organitza a una de les minories de Rifondazione Comunista. El text que segueix transcriu una part dels apunts de les primeres dues reunions.


 • Informe i tesis sobre feminisme i moviments feminista

  31 de març de 2005

  8º Congrés estatal de la LCR al 1989

  A lo largo de estos últimos años la Comisión de Mujeres ha ido trabajando y profundizando sobre distintos elementos de nuestro análisis; los Encuentros estatales de mujeres de LCR, LKI y Lliga supusieron un importante avance en el debate y desarrollo de nuestros planteamientos.


 • El paper del feminisme en un projecte d’esquerra anticapitalista

  31 de març de 2005

  Lidia Cerillo

  El 4 de març de 2003 vam poder escoltar a Barcelona la conferència de Lidia Cirillo, El paper del feminisme en un projecte d’esquerra anticapitalista. Lidia Cirillo és una reconeguda pensadora feminista marxista italiana, militant activa de Rifondazione Comunista.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici